Zoom in

Benjamin Trail NPXL 725 6,35mm Luchtbuks

VAN BENJAMIN

Benjamin Trail Nitro Piston XL 725
Deze monsterachtige buks beschikt over een Nitro Piston ( gasveer) .

€469,00
Incl. btw
Waarom kopen bij dicks

Dicks dumpstore is een gediplomeerde & erkende wapenhandel

Gratis verzending bij bestellingen boven de €100,-

Deskundig advies

Beschikbaarheid: Tijdelijk uitverkocht
Levertijd: N

Benjamin Trail Nitro Piston XL 725

Deze monsterachtige buks beschikt over een Nitro Piston ( gasveer) .

Voordelen ten opzichte van een spiraalveer zo gaat het spannen lichter omdat de veer minder wrijving geeft waardoor het ontspannen van de veer als u schiet ook minder wrijving geeft .

Dit zorgt voor een hoger drukverloop minder terugslag en minder geluid dan een normale spiraalveer. Ook wordt deze gasveer wordt niet beïnvloed door temperatuurverschillen en slijt hij minder snel.

Wordt Geleverd met Centerpoint 3-9x40 richtkijker met mildot draadkruis en verstelbaar objectief. - Kaliber 6,35mm .25cal - Lengte 124cm - Houten kolf. - Schiet in kaliber 6.35mm - tot 220 meter per seconde ( 40 Joule ) - gewicht: 3.9 kg

Waarom bij Dick's Dumpstore kopen?

  • Dicks Dumpstore is een gediplomeerde & erkende wapenhandel.
  • Gratis verzending bij bestellingen boven de € 100,-
  • Deskundig advies

Let op: Voor dat wij een luchtdrukwapen mogen verkopen hebben wij nog een foto van uw ID kaart of rijbewijs nodig. U mag namelijk wel vrij een luchtdrukwapen kopen maar wel vanaf 18 jaar en dit moeten wij controleren. Als u ons een simpele foto van een legitimatie bewijs mailt zullen wij uw order versturen.Hierbij hoeft enkel uw naam en geboorte datum zichtbaar te zijn en hebben wij dus niet uw bsn nummer nodig

Mocht u van plan zijn van ver naar onze winkel te komen is het raadzaam om van te voren te bellen of er gediplomeerd personeel aanwezig is.

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen