Exclusive Easy Vismagneet

Exclusive Easy Vismagneet

Classic 80 Vismagneet 110kg

Classic 80 Vismagneet 110kg

Classic 150 Vismagneet 220kg

De classic 150 vismagneet is een enkelvlaks Neodymium vismagneet en heeft een maximale trekkracht van 220kg. De Classic 150 vismagneet raden wij aan voor beginnend magneetvissers die eerst willen onderzoeken of magneetvissen iets voor hen is. Wanneer jij professioneler wilt gaan magneetvissen raden wij een sterkere magneet aan. Bijvoorbeeld een magneet uit ons exclusive assortiment.

Specificaties vismagneet:

  • 220kg trekkracht
  • Neodymium magneet met behuizing
  • Licht werpgewicht 450 gram
  • Enkelvlak aantrekkingskracht
  • Diameter 63 mm
  • M8 aansluiting 
  • Stootvast
  • Geschikt voor beginners/kinderen
  • Geleverd in cadeaubox
  • Aanbevolen touw: 6mm
€ 39,95
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
Classic 150 Vismagneet 220kg

classic 150 vismagneet 220kg

Ben jij op zoek naar een leuk cadeau voor uw kind? Of wil je zelf beginnen met magneetvissen? Dan is de classic 150 wellicht iets voor jou! De Magnetar classic 150 is een neodymiummagneet met een maximale trekkracht van 220 kilogram.  De onderkant van deze magneet is volledig magnetisch en er zit een metalen omhulsel omheen. Dit zodat de magneet beschermt is tegen stoot- of valschade. Ons magneetvis advies is om geen magneet te gebruiken die minder dan 220 kg kan trekken. 220kg trekkracht lijkt veel, maar wordt uitsluitend behaald onder ideale omstandigheden. Ideale omstandigheden voor een dergelijke magneet zijn: vlak metaal van 2cm dik, geen roest en geen troep tussen de magneet en het metaal. Wanneer omstandigheden hieraan voldoen kan er loodrecht 220kg omhoog getrokken worden. De 220 kg trekkracht heb je bij het magneetvissen minstens nodig om de gemiddelde grote spullen boven water te krijgen. 

Hoge kwaliteit

Onze vismagneten zijn gemaakt van het beste neodymium. Zodoende behouden onze Magnetar magneten de genoemde trekkracht en gaat slecht 1% verloren in 100 jaar(!). Dit in tegenstelling tot de meeste andere magneetaanbieders waarvan magneten al trekkrachtverlies hebben na een aantal weken. Momenteel duiken er steeds meer slechte magneten op, magneten met een mindere kwaliteit neodymium: dit om de prijs te drukken en de magneet groter te doen lijken. Bij de aankoop van een dergelijke magneet kom je bedrogen uit en is goedkoop duurkoop. Al onze magneten zijn door onszelf getekend, ontworpen en zo gemaakt dat jij de meeste bodemschatten omhoog kan halen. Wij testen onze magneten met professionele appratuur zodat de trekkracht gewaarborgd is. Door eigen viservaring weten wij wat de beste producteigenschappen zijn voor de hobby magneetvissen en dit uit zich in onze hoge kwaliteit, krachtige en betrouwbare vismagneten. 

Let op!

Onze neodymium magneten zijn zeer krachtig en kunnen met een hoge snelheid tegen ijzeren voorwerpen aanschieten wanneer zij hierbij in de buurt komen. Hier wil je absoluut niet je vingers tussen krijgen. Bij de sterkere magneten in ons assortiment is het zelfs mogelijk dat het je vingers kan verbrijzelen, breken of blaren kan veroorzaken mochten je vingers ertussen komen. Ga dus altijd voorzichtig om met de magneten: het gebruik is op eigen risico

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Classic 150 Vismagneet 220kg
Uw waardering
Andere klanten bekeken ook