Zoom in

Hatsan Hercules 7,62mm PCP Buks

VAN HATSAN

De Hatsan Hercules is een van de krachtigste big bore pcp buksen van Hatsan.
Het kaliber van deze krachtpatser is 7,62mm (.30 cal) en daarmee heeft hij een mondingssnelheid van maar liefst 300 meter per seconde met een mondingsenergie van 132 joule.

€1.099,00 €969,00
Incl. btw
Waarom kopen bij dicks

Dicks dumpstore is een gediplomeerde & erkende wapenhandel

Gratis verzending bij bestellingen boven de €100,-

Deskundig advies

Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 1-2 werkdagen

 

De Hatsan Hercules is de allernieuwste big bore pcp buks van Hatsan. Het kaliber van deze krachtpatser is 7,62mm (.30 cal) en daarmee heeft hij een mondingssnelheid van maar liefst 300 meter per seconde met een mondingsenergie van 132 joule. De buks heeft 2 luchtreservoirs van 500ml die u kunt vullen tot 250 bar en waarmee u rond de 50 schoten onder goede druk mee kunt schieten. De Loop heeft een geïntegreerde demper (QE), ongeveer 50% stiller. 11mm en 22mm rail voor het monteren van een richtkijker. Wordt geleverd inclusief 2 10 schots magazijnen en vulnipel. Lengte 123cm. Gewicht 5,9kg. Verstelbare trekker druk.

Waarom bij Dick's Dumpstore kopen?

  • Dicks Dumpstore is een gediplomeerde & erkende wapenhandel.
  • Gratis verzending bij bestellingen boven de € 100,-
  • Deskundig advies

Let op: Voor dat wij een luchtdrukwapen mogen verkopen hebben wij nog een foto van uw ID kaart of rijbewijs nodig. U mag namelijk wel vrij een luchtdrukwapen kopen maar wel vanaf 18 jaar en dit moeten wij controleren. Als u ons een simpele foto van een legitimatie bewijs mailt zullen wij uw order versturen.Hierbij hoeft enkel uw naam en geboorte datum zichtbaar te zijn en hebben wij dus niet uw bsn nummer nodig

Mocht u van plan zijn van ver naar onze winkel te komen is het raadzaam om van te voren te bellen of er gediplomeerd personeel aanwezig is.

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen

Persluchtfles bundel

3% Korting

Recent bekeken