Hatsan Hercules Bully 9mm Persluchtbuks

De Hatsan Hercules Bully is de allernieuwste big bore pcp buks van Hatsan en is een Bullpup afgeleide van de normale Hatsan Hercules. Het kaliber van deze krachtpatser is 9mm (.35 cal) en daarmee heeft hij een mondingssnelheid van maar liefst 271 meter per seconde met een mondingsenergie van 193 joule. De buks heeft een drukbuis van 500ml die u kunt vullen tot 250 bar en waarmee u rond de 50 schoten mee kunt schieten. De Loop heeft een geïntegreerde demper (QE), ongeveer 50% stiller. 11mm en 22mm rail voor het monteren van een richtkijker. Wordt geleverd inclusief 3 9 schots magazijnen en vulnippel. Lengte 92cm. Gewicht 4,6kg. Verstelbare trekker druk. Side lever grendelsysteem met bullpup kolf. Opklapbare keep en korrel. Wordt geleverd zonder richtkijker.
€ 995,00
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
Hatsan Hercules Bully 9mm Persluchtbuks

De Hatsan Hercules Bully is de allernieuwste big bore pcp buks van Hatsan.

Het kaliber van deze krachtpatser is 9mm (.35 cal) en daarmee heeft hij een mondingssnelheid van maar liefst 271 meter per seconde met een mondingsenergie van 193 joule.

500ml luchtreservoir die u kunt vullen tot 250 bar.

QE gedempte loop ongeveer 50% stiller.

In hoogte verstelbaar wangstuk.

11mm en 22mm rail voor het monteren van een richtkijker.

Wordt geleverd inclusief 3 9 schots magazijnen en vulnippel.

Lengte 92cm.

Gewicht 4,6kg.

Opklapbare keep en korrel.

Verstelbare trekker druk.

Waarom bij Dick's Dumpstore kopen?

  • Dicks Dumpstore is een gediplomeerde & erkende wapenhandel.
  • Gratis verzending bij bestellingen boven de € 100,-
  • Deskundig advies

Let op: Voor dat wij een luchtdrukwapen mogen verkopen hebben wij nog een foto van uw ID kaart of rijbewijs nodig. U mag namelijk wel vrij een luchtdrukwapen kopen maar wel vanaf 18 jaar en dit moeten wij controleren. Als u ons een simpele foto van een legitimatie bewijs mailt zullen wij uw order versturen.Hierbij hoeft enkel uw naam en geboorte datum zichtbaar te zijn en hebben wij dus niet uw bsn nummer nodig

Mocht u van plan zijn van ver naar onze winkel te komen is het raadzaam om van te voren te bellen of er gediplomeerd personeel aanwezig is.

Lees ook de wapenwetgeving omtrent luchtdrukwapens, luchtbuksen en kruisbogen

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Hatsan Hercules Bully 9mm Persluchtbuks
Uw waardering
Andere klanten bekeken ook