Zoom in

MP-651K Multi- Schots Co2 Pistool

Dit meer schots Co2 pistool kan net zo snel schieten als dat u de trekker kunt overhalen.
Het pistool kan geladen worden met 23 4,4bbs die door een veer in de lege kamers van een 8 schots magazijn worden gedrukt.

€145,00 €119,00
Incl. btw
Waarom kopen bij dicks

Dicks dumpstore is een gediplomeerde & erkende wapenhandel

Gratis verzending bij bestellingen boven de €100,-

Deskundig advies

Beschikbaarheid: Op voorraad

Mp-651k Multi shot Co2. Dit meer schots Co2 pistool kan net zo snel schieten als dat u de trekker kunt overhalen. Het pistool kan geladen worden met 23 4,4bbs die door een veer in de lege kamers van een 8 schots magazijn worden gedrukt. Ook zit er een tweede magazijn bij voor 4,5mm pellet kogeltjes . Kaliber 4,5mm .177 cal. Monding snelheid 125 meter per seconde. Gewicht 700 gram. Handmatige veiligheidspal op de trekker. Totale lengte 24cm.

Waarom bij Dick's Dumpstore kopen?

  • Dicks Dumpstore is een gediplomeerde & erkende wapenhandel.
  • Gratis verzending bij bestellingen boven de € 100,-
  • Deskundig advies

Let op: Voor dat wij een luchtdrukwapen mogen verkopen hebben wij nog een foto van uw ID kaart of rijbewijs nodig. U mag namelijk wel vrij een luchtdrukwapen kopen maar wel vanaf 18 jaar en dit moeten wij controleren. Als u ons een simpele foto van een legitimatie bewijs mailt zullen wij uw order versturen.Hierbij hoeft enkel uw naam en geboorte datum zichtbaar te zijn en hebben wij dus niet uw bsn nummer nodig

Mocht u van plan zijn van ver naar onze winkel te komen is het raadzaam om van te voren te bellen of er gediplomeerd personeel aanwezig is.

Lees ook de wapenwetgeving omtrent luchtdrukwapens, luchtbuksen en kruisbogen

0 sterren op basis van 0 beoordelingen

Recent bekeken