Gamo Black Shadow 4,5mm Combo

Gamo Black Shadow 4,5mm Combo

WEBLEY VMX OD GREEN Luchtbuks

WEBLEY VMX D-RAM OD GREEN 4,5mm Luchtbuks

Hatsan Gladius Long 6,35 mm .25 Bullpup

De Hatsan Gladius Long is het de allernieuwste perslucht buks van Hatsan. Deze buks heeft een bullpup kolf waarbij de grendel actie dus achter de greep zit. waardoor het model zeer compact is De kolfzool is in hoogte te verstellen net als het wangstuk. Ook is de drukbuis uitneembaar en te vullen via een quick fill nippel. De buks is voorzien van een Lothar Walther loop en heeft een geïntegreerde demper. Wat verder vrij uniek is aan deze buks is dat hij 6 power standen heeft en volgens bronnen op het internet heeft deze buks op stand 6 een mondingssnelheid van 265 meter per seconde in 6,35mm met 46 joule . Wordt geleverd in een stevige voorgevormde koffer en met 4 magazijnen. Exclusief richtkijker.

€ 825,00
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
gladius

De Hatsan Gladius Long Bullpup is de allernieuwste perslucht buks van Hatsan. Deze buks heeft een bullpup kolf waarbij de grendel actie dus achter de greep zit. waardoor het model zeer compact is De kolfzool is in hoogte te verstellen net als het wangstuk. Ook is de drukbuis uitneembaar en te vullen via een quick fill nippel. De buks is voorzien van een Lothar Walther loop en heeft een geïntegreerde demper. Wat verder vrij uniek is aan deze buks is dat hij 6 power standen heeft en volgens bronnen op het internet heeft deze buks op stand 6 een mondingssnelheid van 265 meter per seconde in 6,35mm met 46 joule . Wordt geleverd in een stevige voorgevormde koffer en met 4 magazijnen. Exclusief richtkijker.

Waarom bij Dick's Dumpstore kopen?

  • Dicks Dumpstore is een gediplomeerde & erkende wapenhandel.
  • Gratis verzending bij bestellingen boven de € 100,-
  • Deskundig advies

Let op: Voor dat wij een luchtdrukwapen mogen verkopen hebben wij nog een foto van uw ID kaart of rijbewijs nodig. U mag namelijk wel vrij een luchtdrukwapen kopen maar wel vanaf 18 jaar en dit moeten wij controleren. Als u ons een simpele foto van een legitimatie bewijs mailt zullen wij uw order versturen.Hierbij hoeft enkel uw naam en geboorte datum zichtbaar te zijn en hebben wij dus niet uw bsn nummer nodig

Mocht u van plan zijn van ver naar onze winkel te komen is het raadzaam om van te voren te bellen of er gediplomeerd personeel aanwezig is.

Lees ook de wapenwetgeving omtrent luchtdrukwapens, luchtbuksen en kruisbogen

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Hatsan Gladius Long 6,35 mm .25 Bullpup
Uw waardering