Gamo  Forest

Gamo Forest 4,5mm Luchtbuks

WEBLEY VMX OD GREEN Luchtbuks

WEBLEY VMX D-RAM OD GREEN 4,5mm Luchtbuks

Gamo Black Shadow 4,5mm Combo

De Gamo Black Shadow luchtbuks is een zeer populaire buks vanwege zijn goede prijs kwaliteit verhouding. Ook heeft deze buks een zeer nette afwerking en door het relatief lage gewicht is het een zeer goede keus voor de beginnende schutter.

Dit luchtdrukgeweer zit wat kracht betreft een beetje in het midden zo heeft deze buks een mondingssnelheid van 220 meter per seconde met 14 joules.

Deze Luchtbuks wordt geleverd als volgende set:

-De Gamo Black Shadow luchtbuks.

-Een Gamo 4x28 tv richtkijker ter waarde van 24,95.

-Een doosje Gamo kogeltjes ter waarde van 4,95

€ 169,95
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
combo

Werking :Knikloop. Lengte: 104 cm . Zwarte Kunststof kolf . Schiet 220 m/s in 4.5 mm kaliber - ( 275 m/s met PBA ) - 14 Joules. Gewicht: 2.4 kg. Fibre Optic vizier. Telescoopbevestiging (9-11mm rail) Handmatige trekkerbeveiliging (veiligheidspal)

Waarom bij Dick's Dumpstore kopen?

  • Dicks Dumpstore is een gediplomeerde & erkende wapenhandel.
  • Gratis verzending bij bestellingen boven de € 100,-
  • Deskundig advies

Let op: Voor dat wij een luchtdrukwapen mogen verkopen hebben wij nog een foto van uw ID kaart of rijbewijs nodig. U mag namelijk wel vrij een luchtdrukwapen kopen maar wel vanaf 18 jaar en dit moeten wij controleren. Als u ons een simpele foto van een legitimatie bewijs mailt zullen wij uw order versturen.Hierbij hoeft enkel uw naam en geboorte datum zichtbaar te zijn en hebben wij dus niet uw bsn nummer nodig

Mocht u van plan zijn van ver naar onze winkel te komen is het raadzaam om van te voren te bellen of er gediplomeerd personeel aanwezig is.

Lees ook de wapenwetgeving omtrent luchtdrukwapens, luchtbuksen en kruisbogen

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Gamo Black Shadow 4,5mm Combo
Uw waardering
Andere klanten bekeken ook