WEBLEY VMX black 4,5mm Luchtbuks

WEBLEY VMX Black 4,5mm Luchtbuks

 Delta 4,5mm Luchtbuks + Richtkijker & Kogeltjes

Gamo Delta 4,5mm Luchtbuks Set

Webley Spector 4,5mm Luchtbuks

Waardering:
100% of 100

De Spector is het antwoord van Webley op de tactische lijn.

De Spector heeft een krachtige POWR-LOK veer wat garant staat voor snelheid 300meter per seconde / 1000 fps en kracht 24 Joules en souplesse.

De voorgrip is van kunststof en voorzien van ribbels voor een goede grip ook tijdens vochtige omstandigheden. Samen met de rechte voet van de kolf en de pistoolgreep zorgt de spector voor een andere schietervaring dan de reguliere luchtbuksen.

€ 169,00
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
spector

De Spector is het antwoord van Webley op de tactische lijn. De Spector heeft een krachtige POWR-LOK spring wat garant staat voor snelheid 1000 fps en kracht 24 Joules. Het voorgrip is van kunststof en voorzien van ribbels voor een goede grip ook tijdens vochtige omstandigheden. Samen met de rechte voet van de kolf en de pistoolgreep zorgt de spector voor een andere schietervaring dan de reguliere luchtbuksen. Tactische kunststof kolf. Monding snelheid 300 meter per seconde. Getrokken loop uit precisiestaal TRU-GLO richtsysteem Multi verstelbare keep 11 mm rail voor bevestiging richtkijker Automatische herinstelbare veiligheid Two-Stage trekker

Waarom bij Dick's Dumpstore kopen?

  • Dicks Dumpstore is een gediplomeerde & erkende wapenhandel.
  • Gratis verzending bij bestellingen boven de € 100,-
  • Deskundig advies

Let op: Voor dat wij een luchtdrukwapen mogen verkopen hebben wij nog een foto van uw ID kaart of rijbewijs nodig. U mag namelijk wel vrij een luchtdrukwapen kopen maar wel vanaf 18 jaar en dit moeten wij controleren. Als u ons een simpele foto van een legitimatie bewijs mailt zullen wij uw order versturen.Hierbij hoeft enkel uw naam en geboorte datum zichtbaar te zijn en hebben wij dus niet uw bsn nummer nodig

Mocht u van plan zijn van ver naar onze winkel te komen is het raadzaam om van te voren te bellen of er gediplomeerd personeel aanwezig is.

Lees ook de wapenwetgeving omtrent luchtdrukwapens, luchtbuksen en kruisbogen

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Webley Spector 4,5mm Luchtbuks
Uw waardering
Andere klanten bekeken ook