Zoom in

Hatsan Invader Auto 6,35mm PCP Buks

VAN HATSAN

Hatsan Invader Auto is een van de nieuwste modellen van het gerenomeerde merk Hatsan .
De werking is net als die van de Galatian Auto semi automatische en u kunt dus met deze krachtige buks net zo snel schieten als u de trekker kunt overhalen.

€549,00
Incl. btw
Waarom kopen bij dicks

Dicks dumpstore is een gediplomeerde & erkende wapenhandel

Gratis verzending bij bestellingen boven de €100,-

Deskundig advies

Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 1-2 werkdagen

De Hatsan Invader Auto is een van de nieuwste modellen van het gerenommeerde merk Hatsan.
De werking is net als die van de Galatian Auto en u kunt dus met deze krachtige buks net zo snel schieten als u de trekker kunt overhalen.

Dankzij de grote hoeveelheid aan picatinny rails is deze buks goed uit te breiden met accessoires zoals richtkijkers, red dots, laser & lampen, bipod, etc.

 

 

  • Let op: Voor dat wij een luchtdrukwapen mogen verkopen hebben wij nog een foto van uw ID kaart of rijbewijs nodig. U mag namelijk wel vrij een luchtdrukwapen kopen maar wel vanaf 18 jaar en dit moeten wij controleren. Als u ons een simpele foto van een legitimatie bewijs mailt zullen wij uw order versturen.Hierbij hoeft enkel uw naam en geboorte datum zichtbaar te zijn en hebben wij dus niet uw bsn nummer nodig

    Mocht u van plan zijn van ver naar onze winkel te komen is het raadzaam om van te voren te bellen of er gediplomeerd personeel aanwezig is.

     

0 sterren op basis van 0 beoordelingen

Persluchtfles bundel

4% Korting