Zoom in

Gamo HPA Jungle Maxxim IGT 4,5mm Luchtbuks +3-9x40 Richtkijker

VAN GAMO

De Normale Gamo HPA (met zwarte kolf ) is al enkele jaren een van de meest verkochte luchtbuksen van Gamo en wij hebben het alleenrecht gekregen om deze speciale Jungle versie ervan exclusief te mogen verkopen en dat voor een scherpere prijs.

€279,00
Incl. btw
Waarom kopen bij dicks

Dicks dumpstore is een gediplomeerde & erkende wapenhandel

Gratis verzending bij bestellingen boven de €100,-

Deskundig advies

Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 1-2 werkdagen

Gamo HPA Jungle Maxxim IGT 4,5mm Luchtbuks specificaties:

De Normale Gamo HPA (met zwarte kolf ) is al enkele jaren een van de meest verkochte luchtbuksen van Gamo en wij hebben het alleenrecht gekregen om deze speciale Jungle versie ervan exclusief te mogen verkopen en dat voor een scherpere prijs.

De luchtbuks wordt geleverd inclusief:

 

    • 3-9x40 richtkijker van Gamo

 

    • Inklapbare bipod

 

    • Whisper Maxxim geluidsdemper (verminderd het geluid tot 52% meer)

 

 

 

Let op: Voor dat wij een luchtdrukwapen mogen verkopen hebben wij nog een foto van uw ID kaart of rijbewijs nodig. U mag namelijk wel vrij een luchtdrukwapen kopen maar wel vanaf 18 jaar en dit moeten wij controleren. Als u ons een simpele foto van een legitimatie bewijs mailt zullen wij uw order versturen.Hierbij hoeft enkel uw naam en geboorte datum zichtbaar te zijn en hebben wij dus niet uw bsn nummer nodig

Mocht u van plan zijn van ver naar onze winkel te komen is het raadzaam om van te voren te bellen of er gediplomeerd personeel aanwezig is.

 

Krachtbron: IGT gasveer
Kaliber: 4,5mm
Mondingsenergie: 24 joule
Magazijn: Enkelschots
Laadmechanisme: Knikloop
Trekker: CAT Trekker
Richtkijkermontage: 11mm zwaluwstaart
Looplengte:
Lengte: 1210mm
Gewicht: 3kg
Accepteerd demper: Nee, ingebouwde Whisper Maxxim demper
Extra:
Accessoires: 3-9x40 richtkijker, montage, tweepoot
| Wim

Top buks commentaar van mijn schietmaat ook zeer positief
Voorlichting in de zaak ook naar tevredenheid bij ophalen

| Niek

Erg mooie buks. De buks is behoorlijk krachtig. Laatst met de H&N baracuda 6 van de 8 kogels in éen gat op 17 meter. Op vijftig meter is de buks ook nog goed zuiver. De H&N Field target trophy raad ik af. Deze werkten bij mij minder goed.

| Matty

Geweldige buks met een scherpe kijker.
getest op 50 meter en morgen kijken of hij de 100 ook haalt

| PeterK

Acuraat, mooi afgewerkt, goede kwaliteit bi-pod, de scope niet geprobeerd gezien de vele reacties dat hij de recoil niet kan handelen, ik heb een Theta Optics 5-20x44IR die hier goed op past alleen ik heb een Hawke converter mee besteld omdat de scope geen dove design heeft, ziet er niet alleen echt bizar uit als combi maar de kracht en accuracy is echt het geld waard! Complete set en groupings op 10 meter past binnen een 50 cent muntje :D
Binnenkort even naar een lange baan! Merci voor de snelle levering en kwaliteit gear. Tip: Als je een scope hebt met een extender tube, dan komt ongeveer 4-5 cm in de weg van de kniklocatie, de extender is dan net te lang waardoor hij er wel geweldig uit ziet maar niet meer kan laden :D:D:D grtz P.

5 sterren op basis van 4 beoordelingen