Magnetar Hardcore Vismagneet

Magnetar Hardcore Vismagneet

Classic 150 Vismagneet 220kg

Classic 150 Vismagneet 220kg

Exclusive Easy Vismagneet

Specificaties Magneet

  • Allround aantrekkingskracht
  • Verrijkende aantrekkingskracht
  • Licht werpgewicht
  • Zeer sterk op moeilijk te vangen objecten
  • M8 aansluiting
  • Geen behuizing, voorzichtigheid gewenst
  • Aanbevolen touw: 6mm
  • Trekkracht tot 300 kg

De Easy vismagneet is een vismagneet met een verreikende aantrekkingskracht en dit vergroot de vangkans.

Deze vismagneet valt binnen ons Exclusive vismagneet assortiment. Dit betekent dat de Easy vismagneet een allround vismagneet is die aan alle kanten magnetisch is. 

€ 59,95
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
Exclusive Easy Vismagneet

Exclusive Easy vismagneet

Zoek jij een vismagneet met een licht werpgewicht, veel vangkans en een magneet die zich goed kan hechten aan ronde en roestige objecten? Dan is deze vismagneet een geschikte samenwerkingspartner voor jou. En dat ook nog eens voor een betaalbare prijs!

Allround vismagneet

De Easy magneet is een allround vismagneet. Dit wil zeggen dat deze magneet trekkracht heeft aan alle kanten van de magneet. Veel magneten hebben alleen aan de onderkant van de magneet aantrekkingskracht, waardoor de vangkans afneemt. Dit is niet het geval bij onze Easy vismagneet, want deze magneet is van 100% neodymium en heeft daarom een magnetisch vangveld als een bal om de magneet heen. Met deze magneet ben je verzekerd van een optimale vangkans.

Let op!

Onze neodymium magneten zijn zeer krachtig en kunnen met een hoge snelheid tegen ijzeren voorwerpen aanschieten wanneer zij hierbij in de buurt komen. Hier wil je absoluut niet je vingers tussen krijgen. Bij de sterkere magneten in ons assortiment is het zelfs mogelijk dat het je vingers kan verbrijzelen, breken of blaren kan veroorzaken mochten je vingers ertussen komen. Ga dus altijd voorzichtig om met de magneten: het gebruik is op eigen risico.

Exclusive magneten zijn magneten zonder behuizing. Dit betekent dat je voorzichtiger met deze magneten om moet gaan dan met behuisde magneten. Magneten zijn gemaakt van bros materiaal, tijdens het vissen kunnen kleine delen van de magneet af gaan. Dit is geen productie fout, maar een product eigenschap. 

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Exclusive Easy Vismagneet
Uw waardering
Andere klanten bekeken ook