Gamo Black Shadow 4,5mm Luchtbuks

VAN GAMO

De Gamo Black Shadow luchtbuks is een zeer populaire buks vanwege zijn goede prijs kwaliteit verhouding. Ook heeft deze buks een zeer nette afwerking en door het relatief lage gewicht is het een zeer goede keus voor de beginnende schutter.

€155,00
Incl. btw

Waarom kopen bij dicks

Dicks dumpstore is een gediplomeerde & erkende wapenhandel

Gratis verzending bij bestellingen boven de €100,-

Deskundig advies

Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 1-2 werkdagen

Werking :Knikloop. Lengte: 104 cm . Zwarte Kunststof kolf . Schiet 220 m/s in 4.5 mm kaliber - ( 275 m/s met PBA ) - 14 Joules. Gewicht: 2.4 kg. Fibre Optic vizier. Telescoopbevestiging (9-11mm rail) Handmatige trekkerbeveiliging (veiligheidspal)

Waarom bij Dick's Dumpstore kopen?

  • Dicks Dumpstore is een gediplomeerde & erkende wapenhandel.
  • Gratis verzending bij bestellingen boven de € 100,-
  • Deskundig advies

Let op: Voor dat wij een luchtdrukwapen mogen verkopen hebben wij nog een foto van uw ID kaart of rijbewijs nodig. U mag namelijk wel vrij een luchtdrukwapen kopen maar wel vanaf 18 jaar en dit moeten wij controleren. Als u ons een simpele foto van een legitimatie bewijs mailt zullen wij uw order versturen.Hierbij hoeft enkel uw naam en geboorte datum zichtbaar te zijn en hebben wij dus niet uw bsn nummer nodig

Mocht u van plan zijn van ver naar onze winkel te komen is het raadzaam om van te voren te bellen of er gediplomeerd personeel aanwezig is.

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen