Zoom in

Luchtdrukpistool Record LP1 4,5mm Gladloops

VAN RECORD

Luchtdrukpistool voor de beginnende schutter. De Record LP1 is een leuk knikloop luchtdrukpistool voor de beginnende schutter.

€54,95
Incl. btw
TIJDELIJK UITVERKOCHT
Waarom kopen bij dicks

Dicks dumpstore is een gediplomeerde & erkende wapenhandel

Gratis verzending bij bestellingen boven de €100,-

Deskundig advies

Beschikbaarheid: Tijdelijk uitverkocht
Levertijd: N

Luchtdrukpistool voor de beginnende schutter. De Record LP1 is een leuk knikloop luchtdrukpistool voor de beginnende schutter. Je kunt het pistool ook binnenshuis gebruik om bijvoorbeeld pluimpjes op een dartbord te schieten.

Specificaties Luchtdrukpistool Record LP1

  • Luchtdrukpistool voor de beginnende schutter
  • Kan binnen gebruikt worden
  • Te gebruiken om bijvoorbeeld pluimpjes op een dartbord schieten

Let op: Voor dat wij een luchtdrukwapen mogen verkopen hebben wij nog een foto van uw ID kaart of rijbewijs nodig. U mag namelijk wel vrij een luchtdrukwapen kopen maar wel vanaf 18 jaar en dit moeten wij controleren. Als u ons een simpele foto van een legitimatie bewijs mailt zullen wij uw order versturen.Hierbij hoeft enkel uw naam en geboorte datum zichtbaar te zijn en hebben wij dus niet uw bsn nummer nodig

Mocht u van plan zijn van ver naar onze winkel te komen is het raadzaam om van te voren te bellen of er gediplomeerd personeel aanwezig is.

Lees ook de wapenwetgeving omtrent luchtdrukwapens, luchtbuksen en kruisbogen

| Dick

Leuk pistool om mee te beginnen , ik heb hem gekocht om er pluimpjes mee te schieten , op 10 meter voldoende kracht om nog door een dikke kartonnen doos te schieten. Leuk om met kinderen punten te schieten. Prima pistool.

| Rutger

Leuk om mee te spelen. Schiet beter dan verwacht.

4.5 sterren op basis van 2 beoordelingen