Ram Target Shooting Gallery Rat

Met deze Ram Target Shooting Gallery kunt u op een veilige manier zowel buiten als binnen schieten en hoeft u niet steeds naar het doel toe te lopen en het overeind te zetten. Deze schietkast is voorzien van vijf doelen in de vorm van een rat. Wanneer u de buitenste vier doelen heeft omgeschoten kunt u op de middelste klepel schieten waardoor de doelen weer overeind komen . Afmeting 56 x 26 x 23 cm Gewicht 4.700 g Naast dat het erg leuk is om op deze kast te schieten vangt het in tegenstelling tot veel andere schiet doelen ook het lood op waardoor dit niet in de natuur beland. Bij zwakkere luchtwapens kan een schot op het middelste doel niet voldoende zijn om de rest omhoog te laten komen, plak dan een pleister of wat tape ter hoogte van de magneet op de rug van de rat om het magneetje iets te verzwakken. Niet geschikt voor de krachtigere luchtbuksen.

€ 49,95
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
RamRat

Met deze Ram Target Shooting Gallery kunt u op een veilige manier zowel buiten als binnen schieten en hoeft u niet steeds naar het doel toe te lopen en het overeind te zetten.

Deze schietkast is voorzien van vijf doelen in de vorm van een rat.

Wanneer u de buitenste vier doelen heeft omgeschoten kunt u op de middelste klepel schieten waardoor de doelen weer overeind komen .

Afmeting 56 x 26 x 23 cm

Gewicht 4.700 g 

Naast dat het erg leuk is om op deze kast te schieten vangt het in tegenstelling tot veel andere schiet doelen ook het lood op waardoor dit niet in de natuur beland.

Bij zwakkere luchtwapens kan een schot op het middelste doel niet voldoende zijn om de rest omhoog te laten komen, plak dan een pleister of wat tape ter hoogte van de magneet op de rug de rat om het magneetje iets te verzwakken..

Niet geschikt voor de zwaardere buksen.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Ram Target Shooting Gallery Rat
Uw waardering
Andere klanten bekeken ook