Exclusive Easy Vismagneet

Exclusive Easy Vismagneet

Magnetar Hardcore Vismagneet

De Hardcore vismagneet is een vismagneet met een extreme verreikende aantrekkingskracht! Volgens ons is dit één van de beste vismagneten van dit moment.

Veel magneetvissers praten met lof over de hardcore magneet door zijn effectieve vang resultaten. Als je ooit een andere enkelzijdige vismagneet gebruikt hebt overtreft onze Hardcore magneet het, ook al heb je een 350kg 450kg 550kg of 600kg magneet. 

Specificaties Magneet

  • Allround aantrekkingskracht
  • 4x Verrijkende aantrekkingskracht (150kg allround)
  • Perfect werpgewicht
  • Bekend van Youtube video’s
  • Extreem sterk
  • M8 aansluiting
  • Geen behuizing, voorzichtigheid gewenst
  • Kinderen laten gebruiken onder ouderlijk toezicht
  • Aanbevolen touw:8mm
  • Wordt geleverd in geschenkverpakking .
€ 84,95
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
Magnetar Hardcore Vismagneet

Ben jij op zoek naar een extreem krachtige magneet? De naam van de magneet zegt het al, deze magneet is zeer sterk! De Hardcore vismagneet grijpt zich vast aan alle objecten: dit ook nog eens aan alle kanten van de magneet.

De Hardcore magneet heeft zich opgeworpen tot één van de populairste vismagneten onder de magneetvissers. De magneet bevat geen behuizing waardoor de afstand trekkracht toeneemt: wel drie keer zover als normaal. Voor deze magneet maakt het niet uit of het te vangen object groot, klein, vies of rond is: deze magneet pakt simpelweg alles.

Allround vismagneet
De Hardcore magneet is een allround vismagneet. Dit wil zeggen dat deze magneet trekkracht heeft aan alle kanten van de magneet. Veel magneten hebben alleen aan de onderkant van de magneet aantrekkingskracht, waardoor de vangkans afneemt. Dit is niet het geval bij onze Hardcore vismagneet, want deze magneet is van 100% neodymium en heeft daarom een magnetisch vangveld als een bal om de magneet heen. Met deze magneet ben je verzekerd van een optimale vangkans.

Let op!

Onze neodymium magneten zijn zeer krachtig en kunnen met een hoge snelheid tegen ijzeren voorwerpen aanschieten wanneer zij hierbij in de buurt komen. Hier wil je absoluut niet je vingers tussen krijgen. Bij de sterkere magneten in ons assortiment is het zelfs mogelijk dat het je vingers kan verbrijzelen, breken of blaren kan veroorzaken mochten je vingers ertussen komen. Ga dus altijd voorzichtig om met de magneten: het gebruik is op eigen risico

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Magnetar Hardcore Vismagneet
Uw waardering
Andere klanten bekeken ook